Kurser och Workshops våren 2024

HälsoSann – En helhetsomfattande livsstilsförändringskurs med fokus inre styrka, självkänsla och balans.

Kursen är för dig som vill nå en bättre hälsa och skapa förutsättningar för en hållbar, balanserad och positiv livsstil över tid, att vara och förbli hälsosann mot dig själv.

Kursen innefattar hälsa som helhet där du får kunskap i kost, ditt näringsbehov och hur du bör äta för att må bättre och leva livet stark och frisk. Fler teman under kursens gång är stresshantering, återhämtning, självkänsla och träning. Båda kursdagarna innefattar yogapass.

KOST – Ditt energiintag och hur du äter för en hälsosam vikt, en lugn balanserad tarmflora/mage och ett jämnt och stabilt blodsocker.

TRÄNING – Hur, när och varför. Du lär dig sätta ihop träningspass utifrån ditt mål och dina förutsättningar.

Återhämtning – Du får kunskap i och verktyg för att komma ner i varv, koppla av och vila hjärnan och kroppen på en djupare nivå.

Efter kursen kommer du ha nycklar till en starkare självkänsla, en hälsosam livsstil och modet att börja prioritera dig själv.

Kursdatum:

17/2 – kl. 10:00 – 17:00
18/2 – kl. 10:00 – 16:00

Plats:
Hesselby slott, Maltesholmsvägen 1 i Hässelby

Pris:

2500kr – faktureras (anmälningsavgift 500kr)

Kursledare:

Anna Kindberg Silveby – personlig tränare, yinyogainstruktör, kock, kostrådgivare och föreläsare.

Anmälan:

Skicka in din anmälan med ett mejl till:
info@cre8you.se

Skriv ditt namn, mobilnummer och ett kort personligt brev om dig själv och varför du vill gå kursen. Märk ditt mejl: ”HälsoSann”.

Din anmälan är bindande och du kan välja att betala hela beloppet på en gång i februari 2024 eller uppdelat på två tillfällen i februari och mars 2024.

Jag vet hur svårt det kan vara att jonglera med livets alla göromål. Att inte ha tid eller ork att prioritera sig själv. Att läcka energi och att ständigt åsidosätta sina egna behov kan leda till utmattning. Så var det för mig. Därför jobbar jag nu med att hjälpa människor att hitta tillbaka till sin egen glöd, sin inre röst.

Är det alltid viktigt att ha ett mål? Nja, inte alltid, men i perioder av livet kan det vara till god hjälp att ha nån slags riktning. Ett uppsatt mål kan upplevas stressande för många, speciellt om det uppsatta målet inte kommer inifrån oss själva. Ibland är det svårt att ens hitta sin egen riktning och istället för att fokusera inåt dras vi med i samhällets normer och krav på hur en människa ska leva, se ut och agera. Vi stressar hjärnan och kroppen till prestation och tappar bort oss själva på vägen. Så ska det inte behöva vara.

I kursen ”HälsoSann” får du hjälp att hitta DIN riktning igen oavsett var du befinner dig på din hälsoväg.

Varmt välkommen med din anmälan <3