Nyheter, information & tips!

Välkommen på yoga i Tempeludden

TUA VITA i samarbete med CRE8YOU bjuder in till utomhusyoga, med inslag av brethwalk, kundaliniyoga och mindfullness.

Följande datum gäller:

Torsdag: 28:e juni

Torsdag: 5:e juli

Torsdag: 12:e juli

Torsdag: 9:e augusti

Torsdag: 16:e augusti

Torsdag: 23:e augusti

100 kr per tillfälle beatalas på plats via swishnummer: 123 198 21 98

Samling vid ängen/basketplanen brevid busshållsplats Lingonrisgränd (buss 541 från Vällingby, alternativt Jakobsberg) kl.19:00 (passet är ca: 75 minuter).

Jag finns på plats från kl. 18:40, kom gärna i god tid.
Vi promenerar tillsammans till Tempeluddendär vi kör ett yogapass.
Ta med yogamatta/liggunderlag och/eller filt, gärna i en ryggsäck för att kunna ha händerna fria under den meditativa promenaden.
Vi kör oavsett väder, anpassa kläder.

Vid frågor ring 070-7578308 (Lotti).

Varmt välkommen <3 Namaste

Utefysen och Cardio startar vecka 33

Välkommen att anmäla dig till Utefysen, höstterminen startar måndagen den 13:e augusti. Frisk luft, vacker natur, bättre kondition, styrka och peppande träningskompisar kommer med på köpet.

Nybörjare, vältränad, otränad, alla från 14år kan vara med. Du utgår alltid från din kondition- och stryka och bygger vidare därifrån.

Du hittar all info om anmälan, priser etc under Anmälan & Bokning.
För frågor, maila info@cre8you.se
Välkommen med din anmälan!

Lyssna på Kryppodden

Lyssna på Kryppodden där vi, Anna, Josefin och Malin berättar om hur vi arbetar med rådgivning, träning och behandling för att hjälpa våra klienter.

Middagstips!

Ugnsbakad torskrygg med bönmos, mustig tomatsås och krispiga edamamebönor.

2 portioner.

* 2 portionsbitar tinad (eller färsk) torskrygg, penslade i 2 tsk rapsolja, kryddade med salt och peppar.

* 1 burk krossad tomat

* 1 burk stora vita bönor

* 2 dl edamamebönor

* 1 hackad gul lök (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 2-3 hackade vitlöksklyftor (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 6 tsk rapsolja, 3 till tomatsåsen och 3 till bönmoset

* cayennepeppar efter smak (obs, starkt som 17)

* 1 tsk paprikapulver

* 1 tärning grönsaksbuljong (1/2 till tomatsås, och 1/2 till bönmos)

* 2 dl vatten ( 1 till tomatsåsen , och 1 till bönmoset)

* Saften av 1/4 dels citron

* Hackad persilja

* Nymald svartpeppar & salt

Värm ugnen till 175 grader

Fräs lök, vitlök cayennepeppar och paprikapulver i rapsoljan under någon minut, det får inte ta färg. Häll sedan på tomatkross, vatten och lägg i den ena halvan av grönsaksbuljongtärningen. Låt koka upp. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt såsen sjuda på medeltemperatur.

Lägg torsken i en ugnsfast form och sätt i ugnen i exakt 20 minuter.

Fräs resten av löken och vitlöken i rapsolja. Låt dem svettas en stund på ganska låg temperatur under 2 minuter. Häll på 1dl vatten och tillsätt resten av buljongtärningen. Låt koka upp och rör om tills buljongtärningen löst upp sig.

Öppna bönburken och skölj av bönorna i ett durkslag. Häll sedan ner dem i buljongvattnet. Tillsätt citronsaften och mixa sedan grovt till ett mos. Krydda med salt och nymald svartpeppar.

Sjud upp edamamebönorna i en kastrull med vatten under 1 minut, alternativt låt de gå ner direkt i tomatsåsen.

När torsken är färdig, lägg upp allt på finporslin och dekorera med hackad persilja och edamamebönorna. Smaklig måltid!