Nyheter, information & tips!

PT-Grupp Gravid startar vecka 45

PT-Grupp Gravid erbjuder personlig träning i grupp om max 8 personer för dig är gravid och träningen anpassas utefter dina förutsättningar och den trimester du befinner dig.
Träning under graviditeten är en god investering i din och ditt blivande barns hälsa, förbereder dig för förlossningsarbetet och en snabbare återhämtning när ditt barn är fött.

Vi jobbar med god teknik och styrka inifrån och ut, med kroppen som motstånd och redskap som hantlar, pilatesboll och gummiband. Alla övningar anpassas till din styrka och konditionsnivå och du får individuell coaching genom hela passet.

PT-Grupp Gravid
v.45 – 50

Måndagar 18.00 – 18:55  (6 platser kvar)
Plats: Kvarnhagsplan 118
Ledare: Etti
Period: 5:e november – 10:e december 2018
Antal tillfällen: 6
Pris: 1140 kr

Utefysen och Cardio startar den 15:e april -2019

Välkommen att anmäla dig till Utefysen, höstterminen startar måndagen den 15:e april 2019. Frisk luft, vacker natur, bättre kondition, styrka och peppande träningskompisar kommer med på köpet.

Nybörjare, vältränad, otränad, alla från 14år kan vara med. Du utgår alltid från din kondition- och stryka och bygger vidare därifrån.

Du hittar all info om anmälan, priser etc under Anmälan & Bokning.
För frågor, maila info@cre8you.se
Välkommen med din anmälan!

Middagstips!

Ugnsbakad torskrygg med bönmos, mustig tomatsås och krispiga edamamebönor.

2 portioner.

* 2 portionsbitar tinad (eller färsk) torskrygg, penslade i 2 tsk rapsolja, kryddade med salt och peppar.

* 1 burk krossad tomat

* 1 burk stora vita bönor

* 2 dl edamamebönor

* 1 hackad gul lök (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 2-3 hackade vitlöksklyftor (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 6 tsk rapsolja, 3 till tomatsåsen och 3 till bönmoset

* cayennepeppar efter smak (obs, starkt som 17)

* 1 tsk paprikapulver

* 1 tärning grönsaksbuljong (1/2 till tomatsås, och 1/2 till bönmos)

* 2 dl vatten ( 1 till tomatsåsen , och 1 till bönmoset)

* Saften av 1/4 dels citron

* Hackad persilja

* Nymald svartpeppar & salt

Värm ugnen till 175 grader

Fräs lök, vitlök cayennepeppar och paprikapulver i rapsoljan under någon minut, det får inte ta färg. Häll sedan på tomatkross, vatten och lägg i den ena halvan av grönsaksbuljongtärningen. Låt koka upp. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt såsen sjuda på medeltemperatur.

Lägg torsken i en ugnsfast form och sätt i ugnen i exakt 20 minuter.

Fräs resten av löken och vitlöken i rapsolja. Låt dem svettas en stund på ganska låg temperatur under 2 minuter. Häll på 1dl vatten och tillsätt resten av buljongtärningen. Låt koka upp och rör om tills buljongtärningen löst upp sig.

Öppna bönburken och skölj av bönorna i ett durkslag. Häll sedan ner dem i buljongvattnet. Tillsätt citronsaften och mixa sedan grovt till ett mos. Krydda med salt och nymald svartpeppar.

Sjud upp edamamebönorna i en kastrull med vatten under 1 minut, alternativt låt de gå ner direkt i tomatsåsen.

När torsken är färdig, lägg upp allt på finporslin och dekorera med hackad persilja och edamamebönorna. Smaklig måltid!