Nyheter, information & tips!

Utefysen & Cardio startar 16 April!

Välkommen att anmäla dig till Utefysen, säsongen startar den 16:e april. Frisk luft, vacker natur, bättre kondition, styrka och peppande träningskompisar kommer med på köpet.

Nybörjare, vältränad, otränad, alla från 14år kan vara med. Du utgår alltid från din kondition- och stryka och bygger vidare därifrån.

Du hittar all info om anmälan, priser etc under Anmälan & Bokning.
För frågor, maila info@cre8you.se
Välkommen att möta vårsolen!

Möt CRE8YOU på Riddersviksgård

Möt CRE8YOU på Riddersviksgård söndagen den 1:a juli och träna med oss.
Passen är helt kostnadsfria och du deltar efter egen styrka- och konditionsnivå. Inga förkunskaper krävs, men medtag vattenflaska och ett enklare liggunderlag, typ yogamatta.

Kl.10:30-11:30 Utefysen
Kl.12:30-13:15 Mammafysen

I samband med träningen kan du passa på att äta lunch eller fika på Riddersviksgård. Läs mer om tider och priser på deras hemsida.

Vi ser gärna att du som vill delta anmäler dig, så har vi möjlighet att planera passet med redskap och övningar. Om vi mot förmodan skulle behöva ställa in eller göra ändringar har vi också chans att kontakta dig som är anmäld via mail :-)

Välkommen att anmäla din plats här:

Anmälan - Testa på Utefysen

Anmälan - Testa på Mammafysen

Lyssna på Kryppodden

Lyssna på Kryppodden där vi, Anna, Josefin och Malin berättar om hur vi arbetar med rådgivning, träning och behandling för att hjälpa våra klienter.

Middagstips!

Ugnsbakad torskrygg med bönmos, mustig tomatsås och krispiga edamamebönor.

2 portioner.

* 2 portionsbitar tinad (eller färsk) torskrygg, penslade i 2 tsk rapsolja, kryddade med salt och peppar.

* 1 burk krossad tomat

* 1 burk stora vita bönor

* 2 dl edamamebönor

* 1 hackad gul lök (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 2-3 hackade vitlöksklyftor (1/2 till tomatsåsen, och 1/2 till bönmoset)

* 6 tsk rapsolja, 3 till tomatsåsen och 3 till bönmoset

* cayennepeppar efter smak (obs, starkt som 17)

* 1 tsk paprikapulver

* 1 tärning grönsaksbuljong (1/2 till tomatsås, och 1/2 till bönmos)

* 2 dl vatten ( 1 till tomatsåsen , och 1 till bönmoset)

* Saften av 1/4 dels citron

* Hackad persilja

* Nymald svartpeppar & salt

Värm ugnen till 175 grader

Fräs lök, vitlök cayennepeppar och paprikapulver i rapsoljan under någon minut, det får inte ta färg. Häll sedan på tomatkross, vatten och lägg i den ena halvan av grönsaksbuljongtärningen. Låt koka upp. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt såsen sjuda på medeltemperatur.

Lägg torsken i en ugnsfast form och sätt i ugnen i exakt 20 minuter.

Fräs resten av löken och vitlöken i rapsolja. Låt dem svettas en stund på ganska låg temperatur under 2 minuter. Häll på 1dl vatten och tillsätt resten av buljongtärningen. Låt koka upp och rör om tills buljongtärningen löst upp sig.

Öppna bönburken och skölj av bönorna i ett durkslag. Häll sedan ner dem i buljongvattnet. Tillsätt citronsaften och mixa sedan grovt till ett mos. Krydda med salt och nymald svartpeppar.

Sjud upp edamamebönorna i en kastrull med vatten under 1 minut, alternativt låt de gå ner direkt i tomatsåsen.

När torsken är färdig, lägg upp allt på finporslin och dekorera med hackad persilja och edamamebönorna. Smaklig måltid!