Om oss

Helhetssyn på hälsa, träning och personlig utveckling. Vår vision med CRE8YOU är att skapa lekfullhet i träningen och utrymme för alla att kunna delta, oavsett tidigare träningsvana.

Allt hänger ihop och det första steget till förändring är medvetenhet, din medvetenhet. Positiv livsstilsförändring i modern tappning utan att följa mönster eller höja pekpinnar, för att bestående resultat ligger i direkt förankring till din individ och din vilja att förändra.

CRE8YOU erbjuder träning för alla, från nyblivna mammor, glada motionärer, tränings-ovana nybörjare till seniorer och vältränade starkisar. Hos oss kan du också boka terapeutisk massage, yoga, finna spännande workshops och delta i kurser för din personliga utveckling.

Vi är alla certifierade personliga tränare och kostrådgivare, Mammamage certifierade mammamage-tränare och Svensk Massage certifierade massageterapeuter. CRE8YOU är en FaR-certifierad anläggning, därför kan du som har fått fysisk aktivitet på recept känna dig trygg med att alla vi som jobbar här är utbildade FaR-ledare. Dessutom erbjuder vi FaR-patienter 10% rabatt på utvalda grupptränings-former.

CRE8YOU arbetar aktivt med kvinnohälsa och vi har grupper för både gravida och nyblivna mammor. Även du som inte är nybliven mamma, men upplever urinläckage vid träning och/eller svaghet i bålen är välkommen till oss på konsultation.

Välkommen till oss!

Anna Kindberg Silveby
Grundare av CRE8YOU
Utbildad kock
Certifierad personlig tränare
Certifierad Mammamage-tränare
Certifierad Kostrådgivare
Certifierad massör
FaR-ledare
Hälsoutvecklare
Gruppträningsinstruktör
Utbildad i träning under och efter graviditet.

Jag vill inspirera individer till hälsa och balans i både kost och näring, fysisk aktivitet och återhämtning. Jag tror på allsidig träning, och att alla delar av oss behöver få ta plats för att fortsätta känna motivation till utveckling och närvaro i nuet. Att stillhet är lika viktigt som rörelse, och att vi behöver onyttigheter för att orka vara hälsosamma.

Min egen träning består av en blandad mix styrketräning, högintensiv kampsportsinspirerad fys, promenader och yoga.

Josefin Hedlund Lavhammar (För tillfället föräldraledig)
Certifierad personlig tränare, Certifierad Mammamage-tränare, Certifierad Kostrådgivare, massageterapeut, FAR-ledare, Gruppträningsinstruktör, Utbildad i träning under och efter graviditet.

Balans och variation i min träning är viktigt för mig. Jag mår som bäst när jag varvar explosiv och högintensiv boxning med inre stillhet genom yoga och meditation. Ett svettigt spinningpass ligger också högt på listan när det kommer till välmående, samt styrketräning.

Malin
Certifierad personlig tränare
Certifierad massageterapeut
Certifierad Mammamagetränare
Certifierad kostrådgivare
FAR-ledare
Gruppträningsinstruktör
MI-Coach
Utbildad i träning under och efter graviditet.
Av Mediyogacenter diplomerad Mediyogalärare

Jag brinner för att se andra människor växa, både fysiskt men även mentalt. Främst arbetar jag med små grupper. Där har jag en möjlighet att se varje individ och ta fram just deras kraft och potential. För mig är balans viktigt, därför blandar jag gärna tuff och kraftfull träning med lugna stilla yogaövningar.

Kristina Karlsson
Yogainstruktör Kundaliniyoga

Min yogaresa började då jag av en slump provade kundaliniyoga. Yogan är mitt sätt att få sinnesfrid i en kaotisk värld. Jag föll för den underbara känslan av glädje, fokus, lugn och närvaro som infinner sig efter ett yogapass. Att ta tid till att sätta sig på mattan betalade sig genom att få verktyg för hälsa, styrka och balans i livet.

Antoine Constantinedes
Personlig tränare och boxningscoach

Since the age of 5 I have competed in a variety of British and European Tae Kwon Do and boxing competitions winning over 20 gold medals over a 20 year career. My passion is develop people mentally and physically by using modernised Strength & Conditioning techniques combined with boxing training!
My passion is to help people improve on their overall health through physical activity, exercise, good nutrition and lifestyle management. I enjoy physical activity in all forms and working with a variety of equipment and tool kits to ensure my clients remain motivated in achieving optimal performance.

Lotti Sehlmark
Yogainstruktör Poweryoga,  internationellt certifierad Yogainstruktör Kundaliniyoga, Yogainstruktör YinYoga.

Yoga är ett sätt att skapa balans mellan kropp och själ samt närvaro och medvetenhet i stunden, utan krav och prestation. Som hängiven yogini vill jag inspirera dig till en fantastisk träningsform som utvecklar hela dig med fokus på att arbeta med, istället för mot dig själv och där du själv väljer hur mycket du vill utmana dig. Yoga är en del av min livsstil och en daglig god vana. Meditationen kom in i mitt liv när jag var 18 år och yoga när jag var 25 år.

Jag är utbildad poweryogainstruktör och internationellt certifierad kundaliniyogalärare. I december kommer jag utöka min kompetens och bli yinyogalärare.