MediYoga

Mediyoga är en terapeutisk yogaform som stimulerar kroppens självläkande förmåga. Den ger grundläggande balans både fysiskt och mentalt samt förbättrar din rörlighet, hållning och kroppskännedom.

Yogan består av medveten andningsträning, mjuka fysiska rörelser, avslappning och meditation. Den passar dig med till exempel stress- och utmattningsproblematik, högt blodtryck, ångest, sömnproblem och spänningshuvudvärk.

Du behöver inga förkunskaper, alla kan vara med och övningarna anpassas efter din dagsform. Yogan utförs på matta eller på stol beroende på vad som passar dig bäst.

” – Det var underbart att mötas av rogivande toner, dämpade röster och en avslappnad atmosfär tidigt på morgonen. Kursen lärde mig att bli medveten om min egen andning och att kunna använda tekniken under stressade situationer. Inslagen av Yoga var spännande. Jag gillade särskilt den avslappnande kroppsscanningen på slutet, det skulle jag vilja göra varje kväll.
Malin var fantastisk – lugn och pedagogisk.
Extra skönt att slippa tänka på frukost efteråt. Superhärlig upplevelse. Tack! ”

”- För mig gav kursen en insikt hur viktig andningen är. Att kunna förändra sinnesstämning bara genom att ändra på andetagen. Häftigt med så enkla verktyg som gör så stor skillnad. Några gånger kom jag dit trött. Gick därifrån en timme senare pigg och utvilad. Jag vill gärna fortsätta, tack!”


Yoga - Höstterminen 2020

KUNDALINIYOGA Hösten 2020
Söndagar 10:30 – 12:00 (obs, endast ojämna veckor)
Plats: Kvarnhagsplan 118
Ledare: Kristina Karlsson
Start: Vecka 33 – 51
Antal tillfällen: 10
Platser kvar: 4
Det går bra att hoppa på mitt i terminen i mån av plats, priset justeras därefter.

Pris: 1850 kr för heltermin (medlemspris 1700 kr)
Delbetalning är möjligt om önskat.

Drop in (måste bokas): 200 kr per tillfälle (medlemspris 185kr)
Anmälan

För Drop in: