Rörelseintegrering

  

Känner du dig rörlig, smidig och tillfreds med vad din kropp klarar av? Eller känner du dig ibland stel och orörlig, hindrar kroppen dig från att göra det du brinner för? Har du kanske till och med ont?

Vår kropp är en enhet, det som sker – eller inte sker – på ett ställe påverkar resten.
Det innebär att eventuella besvär i en del av kroppen kan härledas till en skada eller en funktionsförlust i en annan.

Med hjälp av Rörelseintegrering, Postural Träning och specifik Personlig Träning hjälper jag, Camilla Gårdenberg, din kropp att återfå förlorad rörlighet, öka den strukturella balansen och stärka den djupa hållningsmuskulaturen. Detta innebär att en sned rygg kan bli rakare, en ihopsjunken kroppshållning kan rätas ut, smärtor kan minska och kroppens funktion kan optimeras! Genom manuella tekniker och olika typer av övningar arbetar vi tillsammans för att balansera upp din kropp och ge den en stabil grund. Sen lär vi den att arbeta och fungera på bästa sätt!

Vad är Systemisk Rörelseintegrering och Postural Träning?

Vår kropp är en enhet, det som sker – eller inte sker – på ett ställe påverkar resten. Det innebär att eventuella besvär i en del av kroppen kan härledas till en skada eller en funktionsförlust i en annan.

Rörelseintegrering och Postural Träning innebär att jag arbetar med manuella tekniker och olika typer av övningar för att hjälpa din kropp att hitta en stabil grund och strukturell balans, vilket i sin tur kan öka din rörlighet och minska smärtor.

När jag arbetar börjar jag med att kartlägga hur din kropp fungerar med avseende på rörlighet, funktion och stabilitet. Genom att titta ordentligt på din kropp och notera eventuella snedställningar, obalanser och rotationer, skapar jag mig en uppfattning om vad orsaken till dina besvär eller obehag kan vara. Omsorgsfulla funktionstester leder sedan till att jag kan avfärda eller stärka mina teorier.

Beroende på din kropps behov gör jag sedan upp en handlingsplan, som omfattar både djupgående, stabiliserande träning (Postural Träning) och Rörelseintegrering.

Den Posturala Träningen hjälper din hållningsmuskulatur att hitta tillbaka till sin ursprungliga funktion samtidigt som spända, kompenserande muskler får möjlighet att slappna av.

Rörelseintegreringen innebär att jag genom manuella tekniker (MMI – Manual Movement Integration) och väl utvalda rörelser (3PM – Tree Planes of Motion) hjälper din kropp att återfå förlorad rörlighet, vilket leder till ökad strukturell balans och funktion.

Som en naturlig fortsättning följer sedan noggrant anpassad Personlig Träning, så att din kropp får de bästa förutsättningarna för att bibehålla sin nya, mer optimala hållning, rörlighet och förmåga att göra det du vill!

Prislista

1×90 min   – 1300 kr

3×90 min   – 1100 kr/tillfälle

OBS! 3 st 90-minuterstillfällen krävs som start för att kunna göra en fullständig kroppsanalys, funktionstester och genomgång av grundläggande övningar.

1×60 min   – 1100 kr

3×60 min   – 900 kr/tillfälle

5×60 min   – 880 kr/tillfälle

10×60 min – 850 kr/tillfälle

Intropaket

3×90 min + 5×60 min – 7350 kr

Kroppskonsultation

1×60 min  – 600 kr

OBS! Endast kroppsavläsning samt prat/frågestund. Vid köp av paket om 3 klipp eller mer i anslutning till kroppskonsultationen dras 300 kr av från det priset.

Information i korthet

  • Alla möten äger rum i CRE8YOU:s lokaler på Kvarnhagsplan 118 i Hässelby.
  • Köp av klipp sker genom mig, kontakta mig gärna via mail camilla@moveforharmony.se eller via telefon/SMS på nr 0739-517067.
  • Fakturering sker via CRE8YOU.
  • Köpta klipp är personliga och giltiga i ett år från fakturadatum.

Tider bokas i samråd med mig och kommunikationen sker lämpligast via telefon eller SMS på mobilnummer 0739-517067,
alternativt på mail camilla@moveforharmony.se.

OBS! Vid återbud senare än 12 timmar innan utsatt tid dras klippet som genomfört. Återbud sker via SMS eller via mail till camilla@moveforharmony.se

Varmt välkommen med din bokning 🙂